Netwerkbeheer Almere

Systeembeheer & Netwerkbeheer Almere

Om zorg te dragen voor een goed functionerende ICT infrastructuur, dient systeembeheer binnen uw organisatie op orde te zijn. Wij kunnen het beheer van uw systemen en netwerk geheel of gedeeltelijk voor u uit handen nemen. Wij kunnen dit doen door support te bieden op locatie of middels hulp op afstand. Met behulp van remote management en monitoring kunnen wij op afstand veel systeem en netwerkbeheer taken proactief uitvoeren.

Waarom Systeem & Netwerkbeheer bij ons in Almere?

Onze ervaring met systeembeheer & netwerkbeheer in Almere is zeer gevarieerd, van het aansluiten en configureren van één systeem tot het aansluiten van een geheel bedrijfsnetwerk tot 50 man personeel. Ook Cloud werkplekken en/of het beheer van servers en het huren van systemen behoord tot de mogelijkheden die wij bieden aan onze klanten. Afhankelijk van uw wensen en behoeftes worden er één of meerdere monteurs ingepland en wordt samen met u gekeken welke oplossingen en producten het best bij uw bedrijfsvoering passen. Tevens krijgt u een vaste accountmanager toegewezen, welke alle noodzakelijke informatie in ons informatiesysteem opslaat. Zo kunnen in geval van ziekte of vakantie andere collega’s eenvoudig de werkzaamheden overnemen.

Systeembeheer Almere

Systeembeheer in Almere – Oplossingen op maat

 • Kosteloze kennismaking en inventarisatie van uw ICT omgeving.
 • Een oplossing op maat voor uw bedrijf en uw situatie.
 • Een oplossing met oog op de toekomst.
 • Van tevoren een transparante prijsopgave.
 • Kwaliteitsproducten en merken welke jaren meegaan

Naar aanleiding van een kosteloze kennismaking en inventarisatie van uw huidige ICT omgeving geven wij u aan welke punten verbeterd kunnen worden en welke producten en diensten wij aanbevelen.

Onze ICT Diensten

Onze diensten zijn zeer uiteenlopend. Hieronder vindt u een greep uit onze portfolio.

Systeembeheer Almere

Om zorg te dragen voor een goed functionerende ICT infrastructuur, dient systeembeheer in Almere binnen uw organisatie op orde te zijn. Computerhulp Almere kan het beheer van uw systemen en netwerk voor u uit handen nemen.

Lees Meer

Advanced Monitoring

Met behulp van onze dienst remote management en monitoring kunnen wij uw systeem en gehele bedrijfsnetwerk 24 uur per dag in de gaten houden. Op deze manier is minder systeembeheer en netwerkbeheer op locatie nodig.

Lees Meer

Servicecontracten

Bedrijven hebben vaak behoefte aan concrete afspraken over de reactietijd bij ICT gerelateerde problemen. Hiervoor hebben wij servicecontracten beschikbaar waarmee u verzekerd bent van snelle hulp.

Lees Meer

Back-ups

Het maken van back-ups is een vaak vergeten maar zeer belangrijk onderdeel van uw ICT infrastructuur. Aangezien iedere organisatie anders werkt heeft Computerhulp Almere verscheidene oplossingen voor het maken van back-ups.

Lees Meer

ICT Software & Hardware

Bij Computerhulp Almere kunt u ook terecht voor de verkoop van systemen, laptops en VoIP telefoons daarnaast hebben al onze monteurs diverse hardware en software standaard bij zich tijdens ieder particulier en zakelijk consult.

Lees Meer

Hosting & Email

Onze hostingdiensten onderscheiden zich onder andere in service en kwaliteit. Wij zorgen dat uw website zeer snel getoond wordt en dat e-mails vlekkeloos en helemaal spamvrij bij de ontvangers aankomen.

Lees Meer

Cloudopslag: ShareSync

ShareSync is onze bestandssynchronisatiedienst geschikt voor de zakelijke markt. Deze dienst kent vele voordelen welke de concurrende producten niet kennen. Zo heeft u standaard de beschikking over vele voordelen.

Lees Meer

VOIP Telefonie

VoIP staat voor Voice over IP. Dit is een techniek waarmee over het internet gebeld kan worden. Voordelen hiervan zijn de zeer uitgebreide functionaliteit en lage kosten. Onze belkosten liggen minimaal 30% lager dan KPN.

Lees Meer

Computerhulp Almere heeft reeds 11 jaar ervaring in de ICT dienstverlening. Wij zijn voor zowel kleine als grote bedrijven het aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde vraagstukken.

Waarom andere bedrijven voor onze systeembeheer kozen

 • Computerhulp Almere heeft een zeer goede dienstverlening, zowel zakelijk als particulier maak ik gebruik van hun diensten. Zij hebben meerdere specialisten die op verscheidene vlakken kunnen helpen van hosting van mijn website en email tot het verwijderen van virussen.

  Accountant Almere
 • Dit bedrijf is aan mij geadviseerd en ik heb vanaf de start geen enkele spijt. Naast diverse bezuinigingen (bijv. telefonie) loopt ons email verkeer zo veel beter. Computerhulp Almere kan goed analyseren en snel oplossingen aanbieden met een zeer persoonlijk benadering. TOP.

  Hans
 • In een wereld waar wij niet echt verstand van hebben is Computerhulp Almere al jarenlang een stabiele en betrouwbare factor voor ons. Als wij ze nodig hebben is een telefoontje genoeg om zaken te regelen. Ze komen snel en pakken professioneel de problemen aan.

  Lex Heijk
 • Computerhulp Almere kun je prima vragen om mee te denken voor 1 computer maar ook in een netwerk, duidelijke informatie en gewenst resultaat. Duidelijke prijs vooraf!

  Susanne van de Wier

Interesse in een afspraak?

Neem vrijblijvend contact op met Computerhulp Almere. Wij staan 6 dagen voor u klaar in Almere & omgeving. U kunt direct een offerte opvragen, ik kom dan snel bij u terug met een voorstel. Een algemene vraag of sparren over een probleem? Ik hoor het graag!

Maak een afspraak 020 716 2626
Systeem & Netwerkbeheer Almere

Eelco Hofstee
Accountmanager
Computerhulp Almere

adminSysteembeheer