Hosting & Cloud oplossingen

Hosting Almere

Domeinregistratie en Webhosting

Computerhulp Almere ontzorgt u graag. Breng daarom uw domeinnamen bij ons onder en laat ons uw website en e-mail hosten. Onze hostingdiensten in Almere onderscheiden zich in service en kwaliteit. Wij zorgen dat uw website zeer snel getoond wordt en dat e-mails vlekkeloos bij de ontvangers aankomen. Met ons uitstekende spamfilter van Spamexperts wordt uw e-mail helemaal spamvrij bij u afgeleverd.

Onze hostingservers hebben ruim voldoende capaciteit voor uw website. Bij vragen en problemen kunt u contact opnemen met uw vertrouwde contactpersoon binnen onze organisatie voor een snelle en vakkundige oplossing.

Wij bieden zowel IMAP e-mail als Microsoft Exchange oplossingen aan. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor uw organisatie.

Hosting Oplossingen

Onze hosting oplossingen in Almere en omgeving zijn zeer uiteenlopend. Bekijk hier onder enkele mogelijkheden.

Emailoplossingen

U kunt kiezen tussen IMAP of Microsoft Exchange e-mail afhankelijk van uw wensen en eisen. Ook een combinatie is mogelijk. Onze e-maildiensten worden altijd uitgerust met een professioneel spamfilter van Spamexperts. De filters van Spamexperts voorzien u van een spamvrije mailbox en zorgen er tevens voor dat u een goede “spamrating” heeft als u naar anderen e-mail verstuurd. U kunt er dus op rekenen dat uw e-mail aankomen.

IMAP

IMAP e-mail is onze standaard oplossing. Uw e-mail wordt centraal gehost op onze server en is daarom volledig gesynchroniseerd beschikbaar op al uw apparaten. Onze servers hebben de hoogste garanties en er worden dagelijks backups gemaakt. Ook hier wordt gebruik gemaakt van professionele spamfilters van Spamexperts.

Hosted Exchange

Microsoft Hosted Exchange is onze premium oplossing voor al onze zware e-mailgebruikers en Outlook gebruikers. Deze dienst wordt aangeboden als onbeperkte opslag oplossing. Hierdoor hoeft u nooit meer een e-mail te verwijderen. Tevens kunnen ook contactpersonen en uw agenda gesynchroniseerd worden tussen uw apparaten met deze dienst.

Virtuele werkplekken (VPS)

Wij kunnen al uw applicaties, servers en werkplekken volledig in onze cloud hosten. Hiermee bereikt uw organisatie maximale flexibiliteit en dataveiligheid. Uw data blijft altijd veilig in de cloud en u kunt overal werken. Deze dienst wordt geheel op maat aangeboden op basis van uw wensen.

Vertel mij meer

Cloudopslag: ShareSync

ShareSync is onze bestandssynchronisatiedienst voor innovatief cloud oplossingen. Sharesync is gericht op en daarom zeer geschikt voor de zakelijke markt. Deze dienst kent vele voordelen welke de concurrerende producten niet kennen. Zo heeft u standaard de beschikking over de volgende voordelen:

Encryptie van bestanden

Wij vinden beveiliging zeer belangrijk en daarom wordt elk bestand versleuteld zodat de data absoluut ontoegankelijk is voor derde partijen. Deze sleutels worden in tegenstelling tot andere concurrende bestandsynchronisatiesoftware uniek voor u aangemaakt.

Microsoft office integratie

Een geweldige functie van ShareSync zijn de office plugins. Wanneer u met ShareSync een email verstuurd kunnen grotere attachments direct als ShareSync link verstuurd worden. Hierdoor blijven uw e-mails klein terwijl toch grote bestanden meegestuurd kunnen worden.

Platformen

ShareSync is geschikt voor alle platformen zoals Windows, Linux en Apple. Ook de mobiele platformen Android, iOS en Windows phone worden ondersteund. Oftewel toegang tot uw data vanaf alle apparaten.

Website

Via de webbrowser kunt u altijd bij uw bestanden en zijn geavanceerde functies beschikbaar zoals versiebeheer en het terughalen van verwijderde bestanden. Ook kan vanaf hier bestanden gedeeld worden met één klik. Een unieke link wordt gemaakt waarmee uw contact direct bij de gedeelde data kan.

Opslag en backup

Met ShareSync krijgt u 100 GB opslagruimte per gebruiker. Zo kan iedere gebruiker al zijn of haar bestanden delen en veilig opslaan.

Delen in groepen

Binnen ShareSync kan ook binnen groepen zoals personeel of directie direct bestanden gedeeld worden.

Versiebeheer

ShareSync werkt met versiebeheer en op deze manier kan altijd indien nodig een oude versie worden teruggehaald. Ook is het mogelijk om in te zien welke collega een bestand heeft gewerkt.

Remote wipe

Bij diefstal van apparatuur of ontslag van een medewerker kan een remote wipe worden uitgevoerd. Alle data wordt dan van het apparaat gewist.

99,99% uptime garantie

Deze dienst komt met een uptime garantie van maar liefst 99,99%.

Computerhulp Almere heeft reeds 11 jaar ervaring in de ICT dienstverlening. Wij zijn voor zowel kleine als grote bedrijven het aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde vraagstukken.

Waarom andere bedrijven kozen voor onze Hosting Oplossingen

 • Computerhulp Almere heeft een zeer goede dienstverlening, zowel zakelijk als particulier maak ik gebruik van hun diensten. Zij hebben meerdere specialisten die op verscheidene vlakken kunnen helpen van hosting van mijn website en email tot het verwijderen van virussen.

  Accountant Almere
 • Dit bedrijf is aan mij geadviseerd en ik heb vanaf de start geen enkele spijt. Naast diverse bezuinigingen (bijv. telefonie) loopt ons email verkeer zo veel beter. Computerhulp Almere kan goed analyseren en snel oplossingen aanbieden met een zeer persoonlijk benadering. TOP.

  Hans
 • In een wereld waar wij niet echt verstand van hebben is Computerhulp Almere al jarenlang een stabiele en betrouwbare factor voor ons. Als wij ze nodig hebben is een telefoontje genoeg om zaken te regelen. Ze komen snel en pakken professioneel de problemen aan.

  Lex Heijk
 • Computerhulp Almere kun je prima vragen om mee te denken voor 1 computer maar ook in een netwerk, duidelijke informatie en gewenst resultaat. Duidelijke prijs vooraf!

  Susanne van de Wier

Interesse in een afspraak?

Neem vrijblijvend contact op met Computerhulp Almere. Wij staan 6 dagen voor u klaar in Almere & omgeving. U kunt direct een offerte opvragen, ik kom dan snel bij u terug met een voorstel. Een algemene vraag of sparren over een probleem? Ik hoor het graag!

Maak een afspraak 020 716 2626
Clouddiensten almere contact

Eelco Hofstee
Accountmanager
Computerhulp Almere

adminHosting & Cloud