Overige IT Diensten

Onze IT diensten zijn zeer uiteenlopend. Hieronder vindt u een greep uit onze portfolio.

IT diensten Almere

Systeem- en Netwerkbeheer

Om zorg te dragen voor een goed functionerende ICT infrastructuur, dient systeembeheer binnen uw organisatie op orde te zijn. Wij kunnen het beheer van uw systemen en netwerk geheel of gedeeltelijk voor u uit handen nemen. Wij kunnen dit doen door support te bieden op locatie of middels hulp op afstand. Met behulp van remote management en monitoring kunnen wij op afstand veel systeem en netwerkbeheertaken proactief uitvoeren

Remote management en monitoring

Met onze dienst Remote management en monitoring kunnen wij met behulp van een softwarematige oplossing uw systeem en gehele bedrijfsnetwerk 24 uur per dag in de gaten houden. Op deze manier is minder systeembeheer en netwerkbeheer op locatie nodig. De software automatiseerd namelijk updates van belangrijke software op uw systemen, maakt herstelpunten en zorgt ervoor dat wij u op afstand eenvoudig kunnen helpen met het oplossen van eventuele problemen. Daarnaast houdt onze software ook uw hardware in de gaten en schakelt ons direct in wanneer er iets mis dreigt te gaan.

Wilt u meer informatie over Remote Management en Monitoring neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op 020 716 26 26.

ICT Services

Servicecontracten

Bedrijven hebben vaak behoefte aan concrete afspraken over de reactietijd bij ICT gerelateerde problemen. Hiervoor hebben wij servicecontracten beschikbaar. Met een servicecontract bent u verzekerd van snelle hulp. Bijvoorbeeld altijd binnen 24 uur. Uw problemen worden altijd met voorrang behandeld.

In overleg koopt u vooraf een aantal uren aan support in. U kunt vervolgens kiezen voor een reactietijd van onze monteurs en betaald hier een vast bedrag per maand voor.

Maak een afspraak

Back-up Services

Het maken van back-ups is een vaak vergeten maar zeer belangrijk onderdeel van uw ICT infrastructuur.

Aangezien iedere organisatie anders werkt heeft Computerhulp Almere verscheidene oplossingen voor het maken van back-ups.

Afhankelijk van uw organisatie bekijken wij wat voor u de beste oplossing is. Enkele voorbeelden:

 • Een synchronisatiedienst zoals ShareSync
 • Een NAS (Network Attached Storage)
 • Server back-ups (on-site en off-site)
 • Externe schijven
 • Remote Management en Monitoring Back-up
 • VPS back-ups

Overige Diensten

Onze diensten zijn zeer uiteenlopend. Lees hieronder meer over onze overige diensten.

Hosting & Cloud

Onze hosting- en clouddiensten onderscheiden zich in service en kwaliteit. Wij zorgen dat uw website zeer snel getoond wordt en dat e-mails vlekkeloos bij de ontvangers aankomen. Met ons uitstekende spamfilter van Spamexperts wordt uw e-mail helemaal spamvrij bij u afgeleverd.

Lees Meer

Internet & Telefonie

Nu steeds meer toepassingen en data zich centraal op het internet bevinden is een goede verbinding essentieel geworden. Geen verbinding betekent steeds vaker niet meer kunnen werken en niet meer kunnen bellen. Kies daarom ons als uw partij om uw verbinding te laten verzorgen.

Lees Meer

Producten

Computerhulp Almere levert op aanvraag verschillende software- en hardwareproducten. Door verschillende geteste producten aan te bieden in combinatie met onze diensten, verzekeren wij u van een een ICT pakket met een hoog gebruiksgemak en lagere kosten.

Lees Meer

Waarom andere bedrijven voor onze diensten kozen

 • Computerhulp Almere heeft een zeer goede dienstverlening, zowel zakelijk als particulier maak ik gebruik van hun diensten. Zij hebben meerdere specialisten die op verscheidene vlakken kunnen helpen van hosting van mijn website en email tot het verwijderen van virussen.

  Accountant Almere
 • Dit bedrijf is aan mij geadviseerd en ik heb vanaf de start geen enkele spijt. Naast diverse bezuinigingen (bijv. telefonie) loopt ons email verkeer zo veel beter. Computerhulp Almere kan goed analyseren en snel oplossingen aanbieden met een zeer persoonlijk benadering. TOP.

  Hans
 • In een wereld waar wij niet echt verstand van hebben is Computerhulp Almere al jarenlang een stabiele en betrouwbare factor voor ons. Als wij ze nodig hebben is een telefoontje genoeg om zaken te regelen. Ze komen snel en pakken professioneel de problemen aan.

  Lex Heijk
 • Computerhulp Almere kun je prima vragen om mee te denken voor 1 computer maar ook in een netwerk, duidelijke informatie en gewenst resultaat. Duidelijke prijs vooraf!

  Susanne van de Wier

Interesse in een afspraak?

Neem vrijblijvend contact op met Computerhulp Almere. Wij staan 6 dagen voor u klaar in Almere & omgeving. U kunt direct een offerte opvragen, ik kom dan snel bij u terug met een voorstel. Een algemene vraag of sparren over een probleem? Ik hoor het graag!

Maak een afspraak 020 716 2626
IT diensten contact

Eelco Hofstee
Accountmanager
Computerhulp Almere

adminOverige Diensten